KALASTAJAN KANAVA

Kalastajan Kanava on kotimaan kattavin kalastusmedia, jolla on yli 80 000 seuraajaa eri kanavissa.

Kalastajan Kanavalla voit katsoa videoita kalastuksesta ja kalastusvälineistä, lukea artikkeleita kalastustekniikoista ja -välineistä, alan uutisia, tee-se-itse-vinkkejä sekä tutustua kalastusalan uutuuksiin. Lisäksi Kalastajan Kanavalla voit kuunnella Kalastajan Radion podcastejä.

Kalastajan Kanavan toimittajalla ja juontajallla Jyri Kuusisalolla on yli 30 vuoden kokemus monipuolisesta kalastuksesta. Hänen lempikalastusmuoto on matalan veden ahvenen kalastus. Hän on intohimoinen veneiden varustelija sekä kalastusvälineiden testaaja ja virittelijä. Jyri juontaa ja esiintyy päivittäin kahdesti Länsi-Suomen Erämessuilla. Messuilla pääsee tutustumaan myös Kanavan vahvasti kalastusvarusteltuun NorthSilver 585 Fish -veneeseen. Tule juttelemaan ja kyselemään kalastuksesta Jyriltä.

Kalastajan Kanavan tuottaja ja toimittaja Anne-Maarit Sepling on aloittanut kalastuksen yli 15 vuotta sitten ja taitaa kalastuksen nykyään varsin monipuolisesti. Hän innostuu aina uusista kalastusmuodoista ja on mielellään kokeilemassa uutta, on kyse sitten kotimaassa suutarin onginnasta tai Norjassa turskan jallittamisesta. Anne-Maarit juontaa osan Erämessujen kalastusteemoista. Tule juttelemaan kalastuksesta myös Anne-Maaritin kanssa.

Jyri ja Anne-Maarit on kirjoittanut myös kirjan Kalastajan Tärpit.