Tilaus- ja toimitusehdot

Y-tunnus:
0134162-4

Myyjänä ja laskuttajana toimii Lalli Oy, joka edustaa Satakunnan Viikon ja Satakunnan Messujen tuotteita ja palveluita (jäljempänä viitataan sanalla ”myyjä”). Tuotteiden ja palvelujen hinnat määräytyvät kulloinkin voimassaolevan hinnaston mukaan. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Myyjä pidättää oikeuden hinnaston muutoksiin. Kun kauppa on syntynyt, katsotaan näiden tilausehtojen olevan voimassa.

Asiakaspalvelu auttaa kaikissa tilanteissa: jani.haanpaa@satakunnanviikko.fi

REKISTERÖINTI JA LIPPU
Tapahtumaan osallistuminen edellyttää lipun esittämistä tapahtumapaikalla. Jos lipun on ostanut erikoishintaan, tulee ostajan esittää tarvittavat dokumentit lipun esittämisen yhteydessä (esimerkiksi alennettu hinta S-Bonuskortilla, alennuskuponki jne.). Lippu tulee maksaa heti tilauksen yhteydessä. Mikäli toimituksessa on tapahtunut virheitä, pyydämme ottamaan välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme.
Liput toimitetaan asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Tilaaja on vastuussa tietojensa oikeellisuudesta.

PERUUTUS JA VOIMASSAOLO
Tapahtumalipulle annamme kuluttajasuojalain mukaisen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeuden tilauspäivästä lukien. 14 päivän jälkeen tilausta ei voi peruuttaa ja pidämme oikeuden laskuttaa tilauksesi sovitulla tavalla. Käyttämätöntä lippua ei hyvitetä. Tämän jälkeen lippuja ei voi vaihtaa eikä niitä lunasteta takaisin. Lipun voi kuitenkin luovuttaa kolmannelle osapuolelle.
Peruutus tulee aina tapahtua kirjallisesti sähköpostilla asiakaspalveluumme.

MAKSAMINEN
Maksu tulee suorittaa tilauksessa sovitulla tavalla. Tarvittaessa maksusta voidaan sopia uudestaan, kun otat yhteyttä asiakaspalveluumme.

OSALLISTUJAN TIEDOT
Jokaisesta osallistujasta tulee olla osallistumista varten perustiedot: Nimi ja sähköpostiosoite.
Lipun ollessa henkilökohtainen (mainitaan lipunmyynnin yhteydessä tapahtumakohtaisesti), sen voi siirtää tarvittaessa kolmannelle osapuolelle. Mikäli osallistuja halutaan vaihtaa, tulee lipun omistajan ilmoittaa uuden osallistujan tiedot (nimi ja sähköposti) asiakaspalveluumme. Henkilökohtaisia lippuja ryhmälle ostaessa, ostajan tulee ilmoittaa kaikkien osallistujien tiedot asiakaspalveluumme hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.

KUVAAMINEN JA ÄÄNITTÄMINEN
Tapahtumissamme saatetaan ottaa kuvia tai tapahtumamme saatetaan äänittää tai videoida joko osittain tai kokonaisuudessaan. Kuvia saatetaan käyttää nettisivuillamme, blogissamme, esitteissämme tai sosiaalisessa mediassa. Videoita ja äänitteitä käytetään esiintyjien kehittymiseen ja niissä olevia esiintyjien osuuksia saatetaan osittain tai kokonaan julkaista ja myydä. Kysymme sinulta erikseen luvan, mikäli haluamme käyttää äänite- tai videomateriaalia, jossa esiinnyt. Osallistuessasi annat hyväksynnän kuvaamiseesi, tilaisuuden äänittämiseen ja videointiin. Mikäli et halua esiintyä kuvissa, niin ilmoita siitä rekisteröinnin yhteydessä tiimillemme.

TAPAHTUMAPAIKKA JA -AIKA
Myyjä on sopinut tapahtumalle paikan ja ajan. Myyjällä on oikeus muuttaa näistä kumpaakin tarpeen tullen. Tällaisessa tapauksessa myyjä ilmoittaa muutoksista sähköpostilla asiakkaalle. Tilaisuus järjestetään toisena ajankohtana, joka alkaa viimeistään kolmen kuukauden kuluessa tapahtuman alkuperäisestä ajankohdasta. Tapahtuman peruuntuessa kokonaan, myyjä on velvollinen palauttamaan asiakkaalle maksetun summan.

RAJOITUKSET
Asiakas sitoutuu käyttämään tapahtumiamme vain ei-kaupallisiin tarkoituksiin.
Omien tuotteiden ja palveluiden markkinointi ja markkinointimateriaalin jakaminen myyjän järjestämissä tapahtumissa on kielletty. Markkinoinnista voidaan kuitenkin sopia etukäteen hankkimalla markkinointipaketti. Markkinointipaketin hinta riippuu tilaisuuden koosta, kestosta ja aiheesta.

TIETOSUOJA
Tietosi tallennetaan asiakasrekisteriimme. Yhteystietojasi käytetään kommunikointiin, joka liittyy ostamaasi tapahtumaan. Erillisellä luvalla olemme sinuun yhteydessä myös muista tapahtumistamme ja tuotteistamme. Emme koskaan myy tai anna tietojasi eteenpäin.

ONGELMATILANNE JA RIITAISUUKSIEN RATKAISEMINEN
Asiakkaan tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme kaikissa ongelmatilanteissa.
Tätä sopimusta koskevat riitaisuudet käsitellään Porin käräjäoikeudessa. Kuluttajansuojalaissa tarkoitetulla kuluttajalla on kuitenkin oikeus nostaa kanne sen Suomessa sijaitsevan paikkakunnan käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä käyttäjällä on kotipaikka tai vakituinen asuinpaikka. Jollei käyttäjällä ole asuinpaikkaa Suomessa, riitaisuudet käsitellään Porin käräjäoikeudessa.
Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia pois lukien sen kansainvälisyksityisoikeudelliset lainvalintaa koskevat säännöt.

YHTEYDENOTTO
Mikäli sinulla on kysyttävää, kommentoitavaa, tai haluat muuten ottaa meihin yhteyttä, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen jani.haanpaa@satakunnanviikko.fi

Maksuehdot

MAKSUPALVELUNTARJOAJA
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.